ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ
+359 877 288 854

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 120лв.

СЪВЕТИ ЗА ИЗБОР НА КИЛИМ ЗА ВКЪЩИ   

Dec/ 3/2018

СЪВЕТИ ЗА ИЗБОР НА КИЛИМ ЗА ВКЪЩИ  

СЪВЕТИ ЗА ИЗБОР НА КИЛИМ ЗА ВКЪЩИ

 

 

 

 

     Ние от БУЛКАРПЕТ решихме да Ви помогнем  с няколко съвета за избора на килим.

Както знаете килима е онази  част от пода, която не просто допълва,но и придава един по-игрив прочит на Вашия интериор. Също така ни дава мекота, топлина, предпазва подовата настилка от похабяване. Придава стилно излъчване на стаята. Ето няколко съвета, които  ние от БУЛКАРПЕТ бихме искали да ви дадем:

1.Не взимайте килим с размери за който  нямате място .

Важно е да съобразите  размера на килима  с площта  на стаята, в която ще го поставите. Понякога си мислим ,че запълването на целия под  с килим е добра идея,но в други случаи не е.  Квадратурата на стаята не винаги  е  единствения фактор ,с който трябва да се съобразим, когато говорим за площ. Разположението на мебелите е не по-малко важно, затова трябва да се  съобразим и с тях. Ако сте  обзавели в Минималистичен стил, спокойно можете  да сложите голям килим. Винтидж декора   предполага  по малки  килими.

 

2.Вземете килим, който можете  да  поддържате .

Килимите от 100% вълна не винаги са най-добрия избор, тъй като те са доста деликатни  и изискват доста старателни грижи за да ги запазите пухкави за дълго време. От друга страна  синтетичните килими  са идеални  за помещения като кухня,коридор ,където прекарвате повече време и мръсотията е  ежедневна . В хола и спалнята  можете  да сложете килими от по-висок клас и с по – дълъг косъм ,понеже придават уют и топлина, които ще Ви допринесат за релакса след дългия работен ден .

3.С какво да съчетаем килима ?

Нашия опит  в БУЛКАРПЕТ ни показва ,че доста хора се затрудняват да изберат  правилния килим, относно цветовата гама ,формата  и размера. Важно е да знаете,че текстил се  съчетава с текстил. Това означава,  че  ако имате завеси ,покривки или огромно покривало на леглото те трябва да се съчетават с килима. Ако в дома ни присъстват масивни и открояващи се  мебели в итнериора,  можем да комбинираме цветовете на килима с тези на мебелите.

4.Защо да изберем  БУЛКАРПЕТ ?

БУЛКАРПЕТ  сме на пазара от  дълги години и сме се доказали на едровия и дребновия пазар с качество и цени .Нашите сътрудници в онлайн  магазина ни или  в нашите физически  обекти са обучени  с дългогодишен  опит и ще Ви помогнат с топло посрещане, разбиране и компетентен съвет за  всяко Ваше затруднение при избор.

     Ние ви очакваме с Вашите въпроси ,запитвания   и идеи  за   реализиране на Вашите  интериорни желания .

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог килими

Блог килими

СЪВЕТИ ЗА ИЗБОР НА КИЛИМ ЗА ВКЪЩИ  

СЪВЕТИ ЗА ИЗБОР НА КИЛИМ ЗА ВКЪЩИ  

СЪВЕТИ ЗА ИЗБОР НА КИЛИМ ЗА ВКЪЩИ    Здравейте ние от БУЛКАРПЕТ решихме да ви помогнем  с няколко съвети за избора на килим.Както знаете килима е она СЪВЕТИ ЗА ИЗБОР НА КИЛИМ ЗА ВКЪЩИ    Здравейте ние от БУЛКАРПЕТ решихме да ви помогнем  с няколко съвети за избора на килим.Както знаете килима е она 2020-03-31T08:52:00+00:00 СЪВЕТИ ЗА ИЗБОР НА КИЛИМ ЗА ВКЪЩИ   

<p class="text-aligncenter"><span style="font-size: 24pt;"><strong>СЪВЕТИ ЗА ИЗБОР НА КИЛИМ ЗА ВКЪЩИ</strong></span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp; &nbsp; &nbsp;Ние от БУЛКАРПЕТ решихме да Ви помогнем&nbsp; с няколко съвета за избора на килим.</p> <p>Както знаете килима е онази&nbsp; част от пода, която не просто допълва,но и придава един по-игрив прочит на Вашия интериор. Също така ни дава мекота, топлина, предпазва подовата настилка от похабяване. Придава стилно излъчване на стаята. Ето няколко съвета, които&nbsp; ние от БУЛКАРПЕТ бихме искали да ви дадем:</p> <p>1.Не взимайте килим с размери за който&nbsp; нямате място .</p> <p>Важно е да съобразите&nbsp; размера на килима&nbsp; с площта &nbsp;на стаята, в която ще го поставите. Понякога си мислим ,че запълването на целия под&nbsp; с килим е добра идея,но в други случаи не е.&nbsp; Квадратурата на стаята не винаги&nbsp; е&nbsp; единствения фактор ,с който трябва да се съобразим, когато говорим за площ. Разположението на мебелите е не по-малко важно, затова трябва да се&nbsp; съобразим и с тях. Ако сте&nbsp; обзавели в Минималистичен стил, спокойно можете&nbsp; да сложите голям килим. Винтидж декора&nbsp;&nbsp; предполага&nbsp; по малки&nbsp; килими.</p> <p>&nbsp;</p> <p>2.Вземете килим, който можете&nbsp; да&nbsp; поддържате .</p> <p>Килимите от 100% вълна не винаги са най-добрия избор, тъй като те са доста деликатни&nbsp; и изискват доста старателни грижи за да ги запазите пухкави за дълго време. От друга страна&nbsp; синтетичните килими&nbsp; са идеални&nbsp; за помещения като кухня,коридор ,където прекарвате повече време и мръсотията е&nbsp; ежедневна . В хола и спалнята&nbsp; можете&nbsp; да сложете килими от по-висок клас и с по &ndash; дълъг косъм ,понеже придават уют и топлина, които ще Ви допринесат за релакса след дългия работен ден .</p> <p>3.С какво да съчетаем килима ?</p> <p>Нашия опит&nbsp; в БУЛКАРПЕТ ни показва ,че доста хора се затрудняват да изберат&nbsp; правилния килим, относно цветовата гама ,формата&nbsp; и размера. Важно е да знаете,че текстил се&nbsp; съчетава с текстил. Това означава,&nbsp; че&nbsp; ако имате завеси ,покривки или огромно покривало на леглото те трябва да се съчетават с килима. Ако в дома ни присъстват масивни и открояващи се&nbsp; мебели в итнериора,&nbsp; можем да комбинираме цветовете на килима с тези на мебелите.</p> <p>4.Защо да изберем&nbsp; БУЛКАРПЕТ ?</p> <p>БУЛКАРПЕТ&nbsp; сме на пазара от&nbsp; дълги години и сме се доказали на едровия и дребновия пазар с качество и цени .Нашите сътрудници в онлайн&nbsp; магазина ни или&nbsp; в нашите физически&nbsp; обекти са обучени&nbsp; с дългогодишен&nbsp; опит и ще Ви помогнат с топло посрещане, разбиране и компетентен съвет за&nbsp; всяко Ваше затруднение при избор.</p> <p>&nbsp; &nbsp; &nbsp;Ние ви очакваме с Вашите въпроси ,запитвания &nbsp;&nbsp;и идеи&nbsp; за&nbsp; &nbsp;реализиране на Вашите&nbsp; интериорни желания .</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки