ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ
+359 877 288 854

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 80лв.

За нас

Фирма БУЛКАРПЕТ ЕООД е с основна дейност на внос и търговия с меки подови настилки.

От създаването си до днес, фирмата развива дейността си в две основни направления, а именно : търговия на дребно с килими, пътеки, балатуми, ламинирани паркети, тапети, бои, мебели, осветителни тела, врати.В растяща верига от собствени магазини, работещи  под търговската марка „КОНФОР“ и търговия на едро с тъкани и мокетени килими и пътеки, както и мокети за хотели, ресторанти, офиси и др.

Благодарение на 27 годишния си опит и професионализма на екипа,  БУЛКАРПЕТ  продължава  да печели доверието на своите многобройни клиенти и партньори. Това е причината към началото на 2018 година  фирмата да работи с дистрибутори в повечето населени места в България.

Доказано като солиден и надежден партньор, дружеството е официален представител за страната на най-голямата, най-модерната и бързо развиваща се фабрика за производство на мокет и меки подови покрития в световен мащаб – „Dinarsu”, Турция. 

Седалището на Булкарпет ЕООД е в гр. Сливен, където се намира и централният склад на дружеството. Фирмата разполага с второстепенни и спомагателни складове в градовете Пловдив, Бургас, Хасково, Кърджали и  Димитровград.

Идеята за този сайт се роди от промените в навиците на пазаруване и търговската среда. Това, заедно с възможностите, които интернет предлага ни подсказа, че ние може да избегнем ограниченията на стените в магазините  ни и да достигнем до всяка една точка в страната и до всеки един клиент.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки