ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ
+359 877 288 854

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 200лв.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 • Имам разлика в цвета на килима от този на снимката

  Стоките, обект на продажба чрез Сайта, са описани по вид, качество в същия. Дружеството Булкарпет” ЕООД не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените Стоки, дължащи се на специфики в екраните на компютрите и телефоните. Заявяването за закупуване на Стока / Стоки се приема за изразено писмено съгласие от страна на Потребителя относно вида, качеството и количеството на Стоката / Стоките.

 • Мога ли да върна пътека на метраж ?

  На основание чл.57,т.3 от ЗЗП за продукти, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания ,не можем да направим замяна.Това важи примерно за пътеки , които се изработват по размери зададени от клиента т.е. пътека на метраж не можем да заменим.

 • Мога ли да върна килима ?

  Всеки един килим можете да върнете който не е използван до 14-дневен срок /за повече информация вижте в ОБЩИ УСЛОВИЯ/

 • Мога ли да заменя пътека на метраж ?

  На основание на чл.57,т.3 от ЗЗП за продукти,изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания,не можем да направим замяна.Това важи за пътеките,които се изработват  по размери зададени от клиента,тоест пътеки  на метраж не можем да заменим.

 • Поръчката ми е била отменена.Защо ?

  Поръчката може да бъде отменена , защото дадения артикул е изчерпан или не е  в подходящия търговски вид ,не сте посочил/а коректен телефон за връзка.При всички случаи ще  бъдете  информирани чрез телефонно обаждане или  "e-mail".

 • Как получавам потвърждение за успешна поръчка ?

  В срок от 1 до 2 работни дни от получаване на поръчката получавате „e-mail“ и телефонно обаждане от представител  на „БУЛКАРПЕТ“ ще се свърже с вас по телефона за да потвърдите заявката или да ви уведоми че поръчания артикул е изчерпан.

 • Пътеките на метраж обкантват ли се ,след като се отрежат ?

  Да ,разполагаме с ОВЕРЛОГ машина и при желание на клиента ги обкантваме.Цената на обшиването е 2лв на пътека т.е. ако имате поръчани 4 пътеки /независимо от размера на пътеките /,оверлога ще ви струва 4бр x 2лв =8лв

 • Има ли значение дали поръчката ми ще бъде доставена до офис или до вкъщи ?

  Не,няма никакво значение.Поръчката ще бъде доставена до където на Вас ви е удобно!

 • С КОЯ КУРИЕРСКА ФИРМА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ ДОСТАВКИТЕ ?

  Доставките на територията на България се извършват от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди

 • КАКВА ЩЕ БЪДЕ ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА ?

  При поръчка за сума над 200лв получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  до посочения от вас адрес/или до офис на спиди/.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки