ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ
+359 877 288 854

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 200лв.

  • НАЧАЛО
  • Начини и срокове за доставка

Начини и срокове за доставка

Стоките, поръчани от BULCARPET.BG се доставят с куриер до адресът, указан при заявката.

Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове.

След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка. С потвърждаване на поръчката ще бъдете уведомени и за срока за доставка. С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефон разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

Проверка на поръчки и статус на доставки се извършва от 10:00 до 17:00 часа на тел. +359 877 288 854

Как се осъществява доставката?

  • Доставката на заявените от вас продукти става чрез куриерска фирма. Ние използваме услугите на куриерска фирма "Лео експрес" и "Спиди" . Пратката се доставя до посоченият от вас адрес и ви се предава лично срещу подпис.
  • Цената за доставката се визуализира при създаването на поръчката и е потвърдена при изпращане на същата от клиента. За поръчки на стойност над  200 лв., доставката е безплатна !
  • В случаите когато сумата на поръчката Ви е по – малка от 200 лв., стойността на куриерска услуга се добавя автоматично към сумата на поръчката (с Лео ескпрес), а със куриерска фирма Спиди е с фиксирана цена от 9 лв (със Спиди).
  • Таксата от 0.5 % от стойността на покупката по изплащане на наложен платеж или пощенски паричен превод ,се заплаща от клиента.За доставка за стоки с реално или обемно тегло над 80 кг. при потвърждението допълнително се договаря сумата за доставка на поръчката.
  • В случаите, когато клиента предпочита друга куриерска компания, доставката е съгласно тарифите на избраната от клиента куриерска фирма

Информацията свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки, различна окомплектованост на артикули спрямо различните държави както и остарели данни. БУЛКАРПЕТ ЕООД си запазва правото да променя или подменя всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод,без да носи отговорност и няма да уважи искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. 
На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка.Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено или устно съгласие с променените условия. Ако има някаква промяна в цената на артикулите /намаление,увеличение/ Вие ще бъдете уведомени и поръчката Ви ще бъде изпълнена,само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия. Към някои артикули в сайта има прикачени клипове, те са реклами на марката и може да не съответстват на функциите на артикула.

Доставки се извършват с куриерска компания: 
В делнични дни: от 8:30 до 17:30 часа; 
Събота: от 8:30 до 14:30 часа. 

Доставки не се извършват в неделя и на официални празници. 
Поръчки, направени след 14:00 ч. в делничен ден, се обработват на следващия работен ден. Поръчки, направени в дни на официални празници или събота и неделя, се обработват в първия работен ден след подаване на заявката.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки