ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ
+359 877 288 854

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 200лв.

За нас

Фирма БУЛКАРПЕТ ЕООД е с основна дейност на внос и търговия с меки подови настилки.

От създаването си до днес, фирмата развива дейността си в две основни направления, а именно : търговия на дребно с килими, пътеки, балатуми, ламинирани паркети, тапети, бои, мебели, осветителни тела, врати.В растяща верига от собствени магазини, работещи  под търговската марка „КОНФОР“ и търговия на едро с тъкани и мокетени килими и пътеки, както и мокети за хотели, ресторанти, офиси и др.

Благодарение на 31 годишния си опит и професионализма на екипа,  БУЛКАРПЕТ  продължава  да печели доверието на своите многобройни клиенти и партньори. Това е причината към началото на 2018 година  фирмата да работи с дистрибутори в повечето населени места в България.

Доказано като солиден и надежден партньор, дружеството е официален представител за страната на най-голямата, най-модерната и бързо развиваща се фабрика за производство на мокет и меки подови покрития в световен мащаб – „Dinarsu”, Турция. 

Седалището на Булкарпет ЕООД е в гр. Сливен, където се намира и централният склад на дружеството. Фирмата разполага с второстепенни и спомагателни складове в градовете Пловдив, Бургас, Хасково, Кърджали и  Димитровград.

Идеята за този сайт се роди от промените в навиците на пазаруване и търговската среда. Това, заедно с възможностите, които интернет предлага ни подсказа, че ние може да избегнем ограниченията на стените в магазините  ни и да достигнем до всяка една точка в страната и до всеки един клиент.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки